Her er planen, der kan løse klimakrisen 100%

Næste arrangement i CO2-klubben er besøg af en stor kanon i klima-debatten. Forfatteren Solomon Goldstein-Rose har skrevet bogen ’The 100% Solution’, som nogen af jer fik ved mødet på Harteværket. Den fortæller han om den 24.11. på denne digitale begivenhed, som SDU er værter for.

https://www.sdu.dk/da/voresverdensmaal/events/plan-for-solving-climate-change

Solomon præsenterer de fem søjler, som kan løse klimakrisen 100% og så har SDU inviteret til en spændende debat bagefter. Det foregår tirsdag den 24.11. kl. 14.00. Du tilmelder dig via linket og deltager via skærmen.

https://www.sdu.dk/da/voresverdensmaal/events/plan-for-solving-climate-change

Paneldebat den 24. november med klimaaktivisten Solomon Goldstein-Rose samt prorektor og professor i klimaforandringer Sebastian H. Mernild, professor mso Kristin B. Munksgaard og lektor Stig Børsen Hansen fra SDU. Paneldebatten starter kl. 14:00. Se det fulde program her.

Klimaet er under hastig forandring. Der er brug for handling nu, hvis vi skal bremse klimakrisen. Men hvad er det helt præcist, der skal gøres?

Det har klimaaktivisten Solomon Goldstein-Rose et bud på.

Den 24. november kan du møde Solomon Goldstein-Rose, når han gæster SDU Kolding virtuelt. Her vil den amerikanske politiker, ingeniør og forfatter til bogen The 100% Solution præsentere sin plan for den totale klimaløsning.

På baggrund af oplægget vil et skarpt panel bestående af forskere fra SDU sammen med Solomon debattere, hvilke barrierer og drivkræfter, der er på spil i forhold til at løse klimakrisen.I panelet sidder SDU´s Prorektor og professor i klimaforandringer Sebastian H. Mernild, som er en af verdens førende forskere inden for klimaforandringer og global opvarmning og Lead Author i FN’s klimapanel (IPCC).

Med sig i panelet har han professor mso Kristin B. Munksgaard og lektor Stig Børsen Hansen. Sammen vil de give et nuanceret indblik i klimadebatten.

Eventen er arrangeret af SDU i samarbejde med CO2 Klubben.

Program

Kl. 14.00Velkommen til arrangementet ved Morten Bjørn Hansen, direktør for Business Kolding
Kl. 14.05Oplæg ved Solomon Goldstein-Rose
Kl. 14.30Paneldebat
Kl. 15.00Tak for i dag